Yndlingsaversioner – nedturstyper i trafikken

Folk der råber BAGFRA!

– fordi en ringeklokke giver for meget luftmodstand eller hvad? Det her er ikke fucking Tour de France, styr dig og få udstyret i orden, jeg gider ikke brøles ind i hovedet, fordi du er for vigtig til et båthorn. Og så er det bare generelt flabet og nedtursagtigt.

 

Folk der står og balancerer på deres fixie halvvejs ude i krydset

– fordi de af en eller anden grund er for fine til at stoppe ordentligt op og sætte foden ned som os andre dødelige. Eller fordi de bare har så eddertravlt, at de simpelthen ikke kan ulejlige sig med at forholde sig til kedelige ting som rødt lys og andre trafikanter. Styr dig.

 

Folk der snakker om deres kønssygdomme i mobilen

– og generelt folk der bruger cykelturen til telefonmøder med venner, veninder, forældre og kollegaer. Jeg gider ikke høre om jeres vækststrategi eller jeres nye køkkenbordplade eller dine kønsvorter, mens jeg overhaler. Og i øvrigt kører du råddent, når du fumler med dit headset.

 

Folk der tror, at det er fucking 6-dages løbet i Ballerup Arena

Hvor travlt er det lige, at du har, hva’?  Kør dog ordentligt. Det er hverken dit eller mit liv værd at komme tre minutter tidligere på arbejde. Og der er alligevel rødt lys igen om lidt. Og nej. Der er ingen premie for at nå først til Dronning Louises Bro.

 

Folk der cykler med paraply

Det burde give sig selv, ja? Tilsyneladende ikke. Jeg møder dem fandme tit. Og de står først for, når jeg bliver udnævnt til diktator, og der skal rulle hoveder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *