Slankekur NU! + my day on a plate, Mesmerina-edition

Det har været en RIGTIG god jul. Og mine lede skinnyjeans er krympet. Og mit undertøj. Og mine kjoler. (Men ikke mine strømper). Heldigvis har jeg fået nylig helseinspiration fra Kara, der rimeligt nok har fået en mægtig omtale på det store vilde internet de seneste dage. Hun er mit nye helbredsmæssige forbillede.

Skærmbillede 2015-01-22 kl. 16.55.11Desværre ved jeg ikke, om hendes kur dur, når man altid godt har kunnet lide æggeblommerne også? Anyways. I anledning af Karas langtude deprimerende lorteliv (vil tro, at hun skider kål dagen lang, og at hendes mand trænger til at skrald) kommer her Mesmerinas day on a plate:

kl. 6 sover som en baby. kalorieFRIT, du!

kl. 7 sover stadig. kun afbrudt af upopulært vækkeur. INGEN KALORIER!

kl. 8 prøver at finde et par strømpebukser uden hul, glemmer shampoo i badet, vælter over hunden, INGEN KALORIER!

kl. 9 lander på mit arbejde. Mine depoter trænger til at blive fyldt op, så jeg høvler halvanden liter kaffe, mens jeg tjekker e-mails. Skinny bitch!

kl. 11 Vigtigt møde, jeg tysser på min knurrende mave ved at køre 3 chokoladecroissanter fra 7-11 på hjørnet (de var på tilbud)

kl. 13 Frokost. Kæmper mig desperat uden om salatbaren i kantinen. Køddøden indtræffer kort efter, og jeg vegeterer 1-2 timer på mit kontorstol, før jeg er i stand til at lave noget fornuftigt.

kl. 15 Går i slikskabet og stjæler 10 stykker fyldt chokolade. Mere kaffe.

kl. 17 Hjemme igen. Cookies og kaffe, mens jeg tilbereder min aftensmad.

kl. 19 Tortellini med pesto. Jeg kan godt lide noget carby til aftensmad.

kl. 22 Ben&Jerrys, chips med holiday dip, cola, tandbørstning. Og så en steso at falde i søvn på.

Read and weep, Kara!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *