Ryan. En top tre over lækreste Ryans.

Jeg elsker lister, du ved det. Og jeg elsker Ryan’er. Det er ligesom om, at der er urimeligt mange lækre Ryan’er roaming the earth, jæs? Her, en ganske uofficiel men også helt ufejlbarlig top 3 over lækre Ryans i Hollywood:

1. Ryan Gosling

2. Ryan Reynolds

3. Ryan Phillippe

Ryan Phillippe – er det overhovedet nogen der har bekymret sig om ham siden slut90’erne. Siger du måske. Men svaret er ja. Det har jeg. Og gense lige Cruel Intensions før du begynder at bitche om, at Ryan Seacrest skulle have haft tredjepladsen. Han er seriøst sexet i den rolle. Seriøst. Sexet.

Men  stadig: ingen over, ingen ved siden af:

Ryan-Gosling-Gif

Hej yndlingsryan. Du ser fandme sød ud. Og jeg tror seriøst, at jeg ville kunne gøre dig mere lykkelig end hende der Eva Mendez. Så er det ligesom bare sagt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *