Røvturstur

Har været udsat for noget ubehageligt. Noget grænseoverskridende, bevidsthedsudvidende rædderligt og smertefuldt. Jeg har taget toget til Fredericia. Ja, nej det er ikke smertefuldt i sig selv. Så meget, i hvert fald. Selv om jeg synes, at udfasningen af servicevognen gør noget absolut skidt for min generelle togentusiasme. Men der skete noget på togturen. Noget grimt og uventet.

Jeg har lige tanket op med en snickers (min veninde har fortalt mig, at det er den sundeste chokoladebar, pg.a. peanutsne. Det siger hun så nu, at hun aldrig har sagt. Men det HAR hun. Og jeg tror selvfølgelig på hende.), et krydsogtværsblad, en Faxi Kondi og en pose Blue Jeans. Med andre ord er jeg helt klar til to timers apatisk togmeditation i mit eget herlige selskab. Har endda fået en vinduesplads.

Og så sker det. Ved siden af mig sætter sig en mand. Forventeligt nok. Og en goddamn beagle. Altså en hund. Molly. Rimeligt tøndeformet type, blodsprængte øjne, tydeligvis i fæld. Ja, Molly altså. Selv om the same egentlig goes for hendes ejer.

Det viser sig, at Molly er bange for at køre i tog. Køresyg type. Det vidste ejeren ikke. Den oplagte løsning er åbenbart: Molly op på skødet. Så lille er en beagle heller ikke. Tilgengæld sad hun så i direkte skudlinie, således at hun ramte både krydsogtværsblad, ny kjole fra Cos og mine briller, der lå i skødet på mig, da hun valgte at spontanørle ud over det hele. Hvad. Det. Fuck.

Og for jeres fornøjelse og tvivlsomme fantasis skyld: en beagle og et tog:

beagle og tog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *