Kendte mænd med dårligt skæg – en odysse i ansigtsbehåret elendighed

Pornstache fik mig til at tænke. Den er god nok. Jeg ved ikke helt, hvad det er med det der gode skæg, men der er næppe noget som et godt skæg, der kan forvandle pæn/middelmådig/standard/måske-endda-ikke-så-heldig mand til noget nær sexgud. For satan. Og de har selvfølgelig luret den, de kære mænd, og så skal jeg nok ellers love for, at skæggene fik ben at gå på. Jeg klager selvfølgelig ikke, skægfan som jeg er. Dette illustrerer meget godt min skægge (høhø) pointe:

shaving

 

Men ligesom jeg ikke hopper i mavebluse, bare fordi jeg ser det på forsiden af Cover. Således bør I også, i kære mænd, kigge jer i spejlet om morgenen og spørge jer selv. Er jeg guddommelig mandhunk ala pornstache, med et maskulint skæg der oser af sex? Eller ligner jeg en teenager, hvis far har svigtet sit ansvar som introducør til barbermaskinen / en fedladen pædofil med tilfældig ansigtsbehåring / et stædigt menneske med alopecia, der insisterer på at lade håret gro vildt de steder, hvor pletskaldetheden endnu ikke har overtaget. If in doubt. Take it OFF! Eller spørg en ærlig veninde.

Men I er ikke alene, hvis I mangler evnen til kritisk selvblik på ansigtspelsen. Tjek lige de her tvivlsomme beskæggede kendisser ud:

kendis skæg 1

Zac Efron. Så fint et fjæs, så dårlig en behåring. Klart i teenagedreng-pinligt-uvidende-om-barberingsbehov-kategorien.

 

kendis skæg 2

Kan I huske dengang Jared Leto var en totalt hearthrob? Det er fandme mange år siden. Nu ligner han åbenbart en islamistisk fundamentalist, der har glemt at vaske hår. Not a good look.

kendis skæg 3

Joaquin. Et af mine yndlingscrush, til han sprang ud som rimeligt syg i roen skægget type. Heldigvis var det altsammen in the name of art og en eller anden mockumentary. Desværre har billedet brændt sig ind i min nethinde, og mit forhold til Joaquin bliver aldrig det samme igen.

kendis skæg 4

Collin Farrell. Oh no you didn’t! When bad beard happens to really, really good looking people.

kendis skæg 5

Matt Damon. Klart i skummel-sexforbryderkategorien.

kendis skæg

Og tada, rosinen i pølseenden. Mundkussen. Har åbenbart også ramt Hollywood, akogve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *