Kedelige tendenser i samfundet – hverdagsrant

Fucking hell.

At handle i myldretiden. Træt, travl, tæt på truende eksplosionsfare. Hvis jeg så bare kunne få lov at gå og passe mig selv, mig og mine høretelefoner og Arcade Fires nye album. Som i øvrigt er fantastisk, køb det. Altså virkelig godt. Køb det, siger jeg. Hellere i dag end i morgen. Og så kommer folk med deres menneskelugte, og deres travlhed og deres rullekurve og deres undskyld mig her og undskyld mig der, og jeg vil IKKE kommes ved. Nogengange læser jeg de der artikler. How to piss off a Dane. 10 things you need to know about Danes. Den slags. Det er jo ikke sådan, at jeg ikke kan genkende noget af det. Jeg er i lighed med alle andre Københavnske damer også iklædt uniformen: høj knold, sorte skinnyjeans, wedges og oversized halstørklæde. Men altså. For det første er det lodret løgn, når de skriver, at man ikke engang må gå i 7-11 i sine sweatpants. Jeg har kraftsatme mine på til jobsamtaler. Næsten. Og for det andet er det desværre heller ikke helt korrekt, når de kaster deres forargelse over reserveretheden i grams. Alt muligt om, at danskerne helst ikke mægler et ord til hinanden under indkøb. Og det er da ganske rigtigt, at det gør jeg helst ikke. Men er det sandt, at man får lov at slippe? Niks. Kraftedme om ikke der ligesom er opstået sådan en hyggetendens i min lokale Fakta. Sådan noget, hej dame. Jeg lister lige forbi her. Kom du bare til. Jeg rækker lige over. Skal du have en mælk med. Blablabla og jeg er IKKE fan. Lad mig være i fred. Hvis bare man kunne få LIDT mindre hygge i det offentlige rum. I morges råbte min buschauffør fandme god jul i højttaleren i stedet for Nørreport! Mandag. Med mandag på. Suk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *