Ballet!

Jeg er en fucking finkulturel type, ok. Det kan godt være, at jeg har skrevet noget om dårligt tv og den slags. Men det er et skalkeskjul. Eller … det er min mørke side eller sådan noget. I virkeligheden er jeg til det fineste af det fineste. James fucking Joyce. Nævn en klassiker, og jeg kan love dig, at jeg har slugt den på et split sekund. Flere gang. Haps Odyseen. Haps Krig og Fred. Haps Shakespeares samlede værker.

Ok. Måske er det ikke den fulde og skinbarlige sandhed. Ok, det er IKKE den fulde og skinbarlige ansigt. Men faktisk har jeg læst Ulysses. De første 10 sider. Jeg har også læst Odyseen og Shakespeare. I gymnasiet. Krig og Fred ligger derhjemme og er klar til at blive slugt. I meget små bidder. Men jeg KAN faktisk godt lide fin, fin kultur. F.eks. er jeg stor fan af ballet.

WHAT?!? Tænker du nok. Hun er nok fin på den, hende mezmerina. Den havde jeg ikke set komme. Pornstache og ballet i et og samme menneske. Jeg fantaserer tit om at være med i Kender du Typen. Når jeg engang bliver kendt. Ok, ham bilmanden Christian Grau er lidt et hul i jorden, han siger sikkert bare, at jeg har white trash i ascendanten. Men Anne Glad, uhauha! Glæder mig allerede til at blive kategoriseret som et meget komplekst, fascinerende og ukategoriserbart menneske.

Tilbage til ballet. Der er en god grund til, at jeg godt kan lide ballet. Eller snarere: Der er én god grund til, at jeg godt kan lide ballet. Og grunden hedder mænd i trikot. Du troede måske, at man skulle være mand for at være en simpel, vulgær sleazeball. Men du tog fejl. Heldragt og slet skjulte trikotpeniser. Whats not to love.

mandlig balletdanser med penis

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *