AV min tand!

Crapping hell! Jeg besluttede mig i et anfald af akut overmenneskeligt overskud (for den slags er jeg jo), at jeg ville være verdens bedste veninde. Sådan er jeg bare. Og sødeste C har fødselsdag, så jeg har inviteret gud og hver mand, og lavet macarones, to fucking flotte lagkager, brownies, cupcakes og en enkelt cheesecake. Bare hyld mig nu.

I tre dage har jeg planlagt det her helvedes kalas af en fødselsdagsfest, og det bliver hyggeligt, det gør det helt sikkert. Jeg har pyntet op, købt en riiiimeligt fantastisk, hvis jeg skal sige det selv, gave, og kraftsatme endda lavet en fucking playlist! Og hvad gør nemesis? Nemesis giver mig et ordentlig los i røven.

Jeg har ellers levet i mange år med ganske vanlig vished og helt uden at savne mine visdomstænder. Var faktisk begyndt at tænke, at jeg slet ikke havde dem i kraniet. Men there you go. De var der sgu. Og de har besluttet sig for at komme frem nu. Ligenu. På én fucking gang. Og jeg kan knap nok åbne min mund. Spiser yoghurt og suppe og drømmer våde drømme om alle de kager, der pt. står i køleskabet og venter på fortærring. Det bliver så ikke af mig, suk. Jeg nøjes med en panodil og varm kakao og vanligt verdenshad og glædes over, at intense tandsmerter i det mindste er en effektiv slankekur. Ak og fucking ve.

en helvedes masse kagerDet gør oooooondt! Hvis jeg havde været en hund, var jeg blevet hevet om bag stalden og havde fået en kugle for panden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *